dimecres, de gener 24, 2007

Maragall: 'Vinyes serà l'alcalde que inaugurarà el nou Sinera´

Militants i simpatitzants del PSC van assistir a la presentació de Ramon Vinyes com alcaldable en un acte amb la presència del Conseller d´Educació, Ernest Maragall, i la diputada, Consol Prados

La imatge “http://www.socialistes.org/media/000000176500/000000176542000000160620.jpg”  no es pot mostrar perquè conté errors.

Font: Ràdioarenys.cat

Ernest Maragall va destacar que Ramon Vinyes té una experiència “que el fa candidat immillorable a l´alcaldia d´Arenys de Mar per la seva tasca en gestió, participació i compromís social”. El Conseller d´Educació va afirmar que Ramon Vinyes serà “el nou alcalde que inaugurarà el nou CEIP Sinera, difícilment trobaria un nou símbol del què ha de passar”. Maragall també va afegir que la nostra comarca és de les zones que demana més renovació, i entre les seves poblacions va posar en relleu la nostra vila per encaminar-la cap el canvi.

Per la seva banda, Ramon Vinyes va afirmar que “políticament en aquests 4 darrers anys, hem assistit a un govern que ha entrat en una crisi que ha repercutit directament en la ciutadania (...) en aquest sentit, els socialistes d´Arenys hem estat els promotors d´acords importants de futur, que és el que realment ens interessa”. Entre altres coses, Vinyes va criticar la feina no complerta per part de diversos regidors, processos de consulta popular que “són un exemple del que no s´ha de fer”, i el descontentament que hi ha en diversos sectors, entitats i joves del poble vers el govern. El candidat del PSC va assenyalar que treballarà per fer política en base a “un model millor centrat en donar resposta als problemes dels ciutadans”. També va afegir que “vull ser alcalde no per un tema de prestigi personal, que ho és també, sinó per donar els millors serveis a les persones”.